Arnautovic op weg terug, zware blessure Rendla

12 september 2008, 18:11

Marko Arnautovic kan komende donderdag vermoedelijk meedoen in de UEFA Cup-wedstrijd van FC Twente tegen Stade Rennes. De spits is vrijwel volledig hersteld van een spierscheuring. De wedstrijd van komend weekend tegen NEC komt mogelijk nog iets te vroeg, maar tegen Rennes kan hij weer van de partij zijn.

De rentree van Arnautovic komt voor coach Steve McClaren als geroepen, want zijn andere centrumspits Blaise N'Kufo is nog geschorst voor het duel met de Fransen. De Zwitser miste door deze schorsing ook beide wedstrijden tegen Arsenal.

Naast het goede nieuws over de snelle terugkeer van Arnautovic was er ook slecht nieuws uit de Twentse blessureboeg. De Slowaak Andrej Rendla moet wederom een operatie aan zijn kruisband ondergaan en is zeker zeven maanden uit de roulatie. Het 17-jarige talent onderging vorig jaar al eenzelfde operatie. "Als ik terugkom van deze blessure ben ik nog maar achttien jaar. En ik heb nog een contract voor vijf jaar bij Twente. Mijn tijd komt wel", blijft hij positief in TC/ Tubantia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen