'Juventus stelt Memphis ultimatum en ziet alternatief in Serie A'

18 augustus 2022, 09:35

Juventus heeft zich nog altijd snel te versterken met Memphis Depay. De aanvaller mag weg bij FC Barcelona, waar zijn uitzicht op speeltijd steeds kleiner lijkt te worden. Juventus wil daar graag van profiteren, maar is niet van plan om lang te wachten op nieuws uit het Camp Nou.

Volgens het Italiaanse medium Tuttosport hebben Juventus en Memphis al een principe-akkoord bereikt. Het is wachten op nieuws van Barcelona, dat naar alle waarschijnlijkheid het contract van de Oranje-international gaat verscheuren. Het is voor De Oude Dame een belangrijke voorwaarde dat er geen transfersom hoeft te worden betaald voor Memphis, die nog een jaar vastligt bij de Catalanen.

Juventus wil snel handelen en zou Memphis een ultimatum hebben gesteld. De Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano weet op zijn beurt te melden dat er vandaag weer wordt gesproken over de transfer. Er zou nog geen officieel akkoord zijn bereikt tussen alle partijen. In het Allianz Stadium ligt naar verluidt een contract voor twee seizoenen klaar. Memphis speelde een jaar bij Barcelona.

Marko Arnautovic

Mocht Juventus er alsnog niet in gaan slagen om Memphis vast te leggen, dan zullen de Italianen snel schakelen naar alternatieven. Marko Arnautovic wordt in Turijn genoemd als mogelijke versterking voor de aanval. De 33-jarige international van Zwitserland ligt nog tot medio 2024 vast bij Bologna. Eerder was ook het Manchester United van manager Erik ten Hag geïnteresseerd in de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hansie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arnautovic is geen zwitser maar een oostenrijker.

Hansie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Redactie doen jullie eigenlijk iets met de reacties? De fouten in dit en andere artikelen worden niet gecorrigeerd, zowel grammaticaal als inhoudelijk gaan jullie de fout in!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen