Utrecht wil Mertens niet naar Twente laten gaan

Ger
23 augustus 2010, 11:38   Bijgewerkt: 23 augustus 2010, 12:05

Trainer Michel Preud'homme van FC Twente lijkt een streep te moeten zetten door het plan om Dries Mertens naar Enschede te halen. Frans van Seumeren, eigenaar van FC Utrecht, heeft laten weten dat hij de Belg niet aan de kampioen van de Eredvisie wil verkopen. 

FC Twente is op zoek naar versterking, omdat Cheick Tioté naar Newcaste United is vertrokken. De Tukkers contracteren het liefst een aanvallende middenvelder. Mertens maakte de afgelopen weken indruk op die positie bij FC Utrecht.

"Ik twijfel er niet aan, dat Mertens dit seizoen gewoon bij FC Utrecht speelt. Ik moet erom lachen, als ik hoor dat clubs denken, dat een speler als Mertens voor drie of vier miljoen euro is op te halen", zegt Van Seumeren in De Telegraaf.

"Mertens gaat niet weg en zeker niet naar een club als FC Twente. Alleen een niet te weigeren bod vanuit het buitenland zou de situatie kunnen veranderen, maar daar reken ik helemaal niet op." FC Utrecht is momenteel bezig het contract van Mertens op te waarderen. "Mertens heeft zich enorm goed ontwikkeld en het is normaal dat daar ook een hoger salaris bij hoort"', aldus Van Seumeren.

FC Twente is al bezig met alternatieven. De Enschedese club onderzoekt of de selectie voor het einde van de maand met Kevin de Bruyne kan worden versterkt. De middenvelder (19) van RC Genk geldt als een groot talent in België. Middenvelder Willem Janssen van Roda JC is ook nog steeds in beeld bij FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen