Feyenoord voegt Van Beukering bij selectie

Ger
3 december 2010, 10:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jhon van Beukering gaat definitief aan de slag bij Feyenoord. De 27-jarige aanvaller heeft vrijdag een contract tot het einde van het seizoen getekend. De Rotterdamse club heeft een eenzijdige optie laten opnemen om de verbintenis met een extra jaar te verlengen.

Feyenoord was naarstig op zoek naar een extra aanvaller, omdat trainer Mario Been in de jonge Luc Castaignos (18) slechts één optie had voor de spitspositie. Van Beukering is zondag tegen Willem II mogelijk al inzetbaar voor zijn nieuwe club. Hij speelde eerder voor FC Zwolle, De Graafschap en Vitesse en zat dit seizoen zonder profclub.

"Het kan raar lopen in de voetballerij", reageert Van Beukering op de website van Feyenoord. "Een maand geleden had ik nooit gedacht bij Feyenoord terecht te komen. Maar als Mario Been je zo’n kans geeft, moet je die met beide handen grijpen. Dat heb ik gedaan. Tijdens de trainingen heb ik hard gewerkt en ging het goed."

"Ik sta te popelen om weer wedstrijden te gaan spelen", aldus Van Beukering. "Als de trainer me nodig heeft, dan ben ik er klaar voor. De trainer en ik hebben het nog niet over mijn rol gehad, maar hij kan me gebruiken waar nodig. Hij heeft er met mij een extra optie bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen