Room: "Niemand heeft het nog over Velthuizen"

16 januari 2011, 12:05

Eloy Room is erg te spreken over zijn eigen ontwikkeling. "Niemand heeft het nog over Piet Velthuizen. Dat is een compliment voor mij", sprak de doelman van Vitesse zelfverzekerd tegen Omroep Gelderland.

Room houdt zomeraanwinst Matej Delac op de bank, mede omdat hij beter in het systeem past dat coach Albert Ferrer wil spelen. "Een meevoetballende keeper is daarin belangrijk en dat ligt mij wel. We praten ook veel over het coachen. Ook van Menzo (keeperstrainer, red.) kan ik nog veel leren", vervolgt hij.

Vitesse roert zich net als in de zomer ook in de winter veelvuldig op de transfermarkt. Er zijn deze maand al drie nieuwe spelers ingelijfd en vermoedelijk is de nummer vijftien van de Eredivisie nog niet uitgewinkeld. Room ziet de ploeg ondertussen vorderingen maken, laat hij weten.

"De automatismen groeien, maar met veel nieuwe spelers kost zoiets tijd. Zo lang zijn we nog niet bij elkaar natuurlijk. Maar als je ziet dat Lopez gisteren direct begon te coachen als speler voor de verdediging heb ik wel vertrouwen in. De punten moeten nu gaan komen", besluit de 21-jarige sluitpost uit Nijmegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen