Beerens en Moisander vraagtekens bij AZ

2 december 2011, 16:21   Bijgewerkt: 2 december 2011, 16:27

Roy Beerens heeft bij AZ goede hoop dat hij zondag in de zware uitwedstrijd tegen SC Heerenveen in actie kan komen. De behendige aanvaller viel woensdag in de uitwedstrijd tegen Malmö FF voor de Europa League (0-0) uit met een kuitblessure. Hij trainde vrijdag nog niet mee met de A-selectie.

"Roy zegt zelf dat hij het gaat redden", liet trainer Gertjan Verbeek weten op de Alkmaarse website. "Hij had na de wedstrijd op het vliegveld al amper last met lopen. Roy is er dus op tijd uitgestapt, want als hij het nog even had geprobeerd, had het fout kunnen gaan."

Ook Niklas Moisander, die in Zweden aan de kant bleef vanwege een hamstringblessure, is nog een vraagteken voor zondag. “Niklas en wij hebben goede hoop dat hij het haalt. Ik heb bij hem een beter gevoel dat hij op tijd fit is dan bij Beerens”, aldus Verbeek.

Maarten Martens, die nog aan het revalideren van zijn enkeloperatie, ontbreekt in ieder geval tegen Heerenveen. Ook de langer geblesseerden Dirk Marcellis en Ruud Boymans zijn niet van de partij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen