Bayern zonder Robben bevalt Heynckes uitstekend

9 februari 2012, 10:01

Het ziet er niet best uit voor Arjen Robben bij Bayern München. Na een aantal teleurstellend verlopen competitiewedstrijden besloot coach Jupp Heynckes zijn team voor het bekerduel met VfB Stuttgart om te gooien en dat ging ten koste van de Nederlander. Zonder Robben won een sterk Bayern prompt keurig met 0-2.

De kans lijkt klein dat Heynckes weer terug zal stappen naar het systeem met Robben, want hij is lyrisch over de speelwijze van zijn elftal in Stuttgart. "De balans tussen aanval en verdediging was super. Ons aanvalsspel was heel afwisselend en snel, ik ben zeer tevreden", zegt de coach op de website van Bayern München.

"Mijn team heeft de wedstrijd gedomineerd en laten zien, dat we topvoetbal kunnen spelen. We waren een echte eenheid en hebben vanaf de eerste minuut laten zien hoe de verhoudingen in deze wedstrijd lagen", besluit Heynckes zijn lofzang.

Tegen Stuttgart speelde Bayern woensdag met Franck Ribéry, Toni Kroos en Thomas Müller achter centrumspits Mario Gomez. Ribéry en Müller stonden aan de zijkanten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen