CL: Bulgaarse stuntploeg exit, Voskamp door

25 juli 2012, 22:51

Het sprookje van PFC Ludogorets Razgrad is voorbij. De Bulgaarse ploeg, die zich in twee jaar tijd van de derde divisie opwerkte tot landskampioen, ging woensdag in de tweede voorronde van de Champions League nipt onderuit bij Dinamo Zagreb (3-2).

De thuiswedstrijd eindigde vorige week in 1-1, waardoor de return in Kroatië niet bepaald eenvoudig was. Maar het stond lang 2-2, waardoor Ludogorets virtueel in de derde voorronde stond. Domagoj Vida, bekend als de knipoog-Kroaat, maakte in blessuretijd echter de 3-2. Ludogorets stond toen al met tien man. Marcelinho, één van de doelpuntenmakers, kreeg in de 57ste minuut zijn tweede gele kaart.

Bij Ludogorets behoorde aanwinst Mitchell Burgzorg overigens niet tot de selectie. Een andere Nederlander, Johan Voskamp, bereikte wel de volgende ronde. Als bankzitter zag de voormalige Spartaan Slask Wroclaw afrekenen met Buducnost Podgorica (Mon). De Polen verloren voor eigen publiek met 1-0, maar konden zich dat permitteren omdat ze de uitwedstrijd vorige week al met 2-0 hadden gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen