België onderuit, Djuricic helpt Servië

14 november 2012, 22:03   Bijgewerkt: 14 november 2012, 23:45

België staat weer met beide voeten op de grond. De Rode Duivels, in de kwalificatiecyclus voor het WK ongeslagen koploper in hun poule, gingen woensdag met 2-1 onderuit in de oefenwedstrijd bij Roemenië.

Die voorsprong hield echter geen stand. Alexandru Maxim maakte tien minuten later gelijk en vanaf elf meter legde Gabriel Torje de eindscore vast op 2-1. Daarmee leden de Belgen hun eerste nederlaag sinds juni, toen Engeland met 1-0 te sterk was.

Filip Djuricic hielp Servië met een treffer aan een 1-3 zege op Chili. In het Zwitserse St. Gallen tekende de speler van SC Heerenveen na een uur voor de 0-3. Ajacied Miralem Sulejmani deed ook mee bij het Balkanland. De aanvaller, die de assist leverde bij de 0-1, werd na een uur vervangen door Dusan Tadic van FC Twente. Bij Chili was Felipe Gutiérrez, eveneens van Twente, kort daarvoor in de ploeg gekomen.

Turkije en Denemarken sloten af op 1-1. Bij de Denen stond NEC’er Kevin Conboy voor het eerst in de basis. Ook Ajacieden Christian Eriksen en Viktor Fischer kregen speeltijd. Eriksen had een basisplaats, Fischer viel in. Uit een penalty zette Nicklas Bendtner Denemarken op 0-1 in Istanbul, Mevlüt Erdinc maakte gelijk. Bij de Turken bleef Aykut Demir (ex-NAC Breda), geboren in Bergen op Zoom, op de bank.

Door een late treffer van Shaqiri versloeg Zwitserland Tunesië met 1-2. Schotland won met dezelfde cijfers bij Luxemburg. Jordan Rhodes trof twee keer doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen