Gestopte Nevland: "Ik was er gewoon klaar mee"

Ger
8 december 2012, 13:38

Erik Nevland laat over anderhalve week zijn gezicht weer eens zien bij FC Groningen. De Noor is op uitnodiging van de clubleiding te gast bij het bekerduel met Ajax. Zelf heeft Nevland, die in de Martinistad uitgroeide tot een publiekslieveling, net zijn kicksen aan de wilgen gehangen.

"Lichamelijk kon ik het niet meer opbrengen; ik had last van pijntjes. Mede door die klachten was m'n motivatie ook minder geworden. Ik was er gewoon klaar mee", geeft de 35-jarige Nevland aan in gesprek met FCUpdate.nl. De achtvoudig international sloot zijn loopbaan drie weken geleden af in het shirt van Viking Stavanger. "Ik kan nu tevreden terugkijken. Ik denk dat ik niet veel meer uit m'n carrière had kunnen halen."

De Scandinaviër is FC Groningen na zijn vertrek in januari 2008 vanuit het buitenland blijven volgen. "Ik kijk naar de samenvattingen en lees de nieuwtjes op internet", zegt Nevland, die na zijn jaren in de Eredivisie koos voor een overstap naar het Londense Fulham. "De laatste jaren draait FC Groningen wat stroever, maar ik vind nog steeds dat de club minimaal in het linkerrijtje hoort te staan. Er breken binnenkort ongetwijfeld weer betere tijden aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen