Timmer: "Bal ingekopt, nu volle bak door"

11 december 2012, 14:40

AGOVV leeft nog. Dat is de belangrijkste conclusie na vandaag, de dag die als 'D-day' in de agenda van de Apeldoornse club stond. De rechter heeft de club vier weken uitstel gegeven om zijn financiële problemen op te lossen. In die periode moet onder meer een schuld van zo'n 400.000 euro bij de belastingdienst afgelost worden.

Henk Timmer, de directeur van AGOVV, is heel blij met de uitspraak van de rechter. "Ze geven ons de kans om onze plannen te laten zien. Daar zijn we blij mee. Zo gek is de rechtstaat nog niet. Misschien hebben ze wel vertrouwen in ons", glimlacht de oud-doelman van onder meer AZ, Ajax en Feyenoord tegen Omroep Gelderland.

Timmer noemt de uitspraak 'een kleine overwinning'. "We hebben een bal ingekopt. Nu gaan we volle bak door. We hebben het nu zelf in de hand en knokken door tot de laatste snik. Vanmiddag praat ik al weer met een partij die ons misschien kan helpen. Ook hopen we op de gemeente Apeldoorn en zijn we met nog andere investeerders in gesprek. Ja, we zijn inderdaad ook nog steeds 'on speaking terms' met Vitesse."

Namens de spelersgroep van AGOVV reageert middenvelder Lion Kaak op het goede nieuws. "Binnen de groep merk je veel opluchting. Het had afgelopen kunnen zijn, maar vier weken is gelukkig best lang. Als het nu binnen vier weken niet lukt om het geld bijeen te brengen, is het denk ik ook onmogelijk. Maar we zijn positief", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen