Lyon onderuit tegen derdeklasser in beker

6 januari 2013, 16:59   Bijgewerkt: 6 januari 2013, 17:15

Olympique Lyon heeft een dramatische middag achter de rug in het Franse bekertoernooi. Derdeklasser Épinal wist de topploeg op 3-3 te houden, na eerder met 2-0 voor te hebben gestaan. Lyon verloor uiteindelijk na strafschoppen.

Tristan Boubaya zette Épinal met twee goals in twee minuten op een ruime voorsprong. Binnen zes minuten stond het weer gelijk, dankzij Bafétimbi Gomis en Gueida Fofana. In de tweede helft zette Lisandro Lopez Lyon op voorsprong uit een penalty, waarna Valentin Focki alsnog voor de gelijkmaker zorgde.

Er werd niet meer gescoord, waardoor strafschoppen noodzakelijk waren. Lyon miste twee keer vanaf elfmeter, Épinal één keer.

Olympique Marseille hield de schade beperkt. Na verlenging was de ploeg met 2-1 te sterk voor Guingamp, dat speelt in Ligue 2.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!