McClaren: "Juist nu een eenheid zijn"

15 februari 2013, 17:06

FC Twente wacht nog altijd op de eerste zege van 2013, terwijl er toch al vier wedstrijden zijn gespeeld. Om de sportieve crisis proberen te beëindigen, doet coach Steve McClaren een beroep op saamhorigheid binnen de ploeg.

"We zitten in een moeilijke fase van het seizoen en het is belangrijk om juist nu een eenheid te zijn", zegt McClaren vrijdag op de website van FC Twente, een dag voor het thuisduel met Willem II. "Die eenheid straalden we samen met de supporters uit thuis tegen Feyenoord.  Een wedstrijd die we wonnen door onze fans."

"Wij zijn de eersten om toe te geven dat het spel van de laatste weken niet goed is. Het voetbal dat we gespeeld hebben past niet bij dat wat FC Twente wil”, aldus McClaren. "Als we zo blijven voetballen hoeven we niet over een landstitel te praten. Daarom zullen we ons eerst moeten richten op ons eigen spel. Wanneer we vechtlust tonen en beter gaan spelen weten we dat de resultaten vanzelf komen. We moeten alleen bezig zijn met onszelf en er meer dan negentig minuten voor vechten."

McClaren kan niet beschikken over de geblesseerde spelers Nacer Chadli, Sander Boschker, Denny Landzaat en Andreas Bjelland, en de geschorste Willem Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen