FC Twente geeft duidelijkheid over McClaren

18 februari 2013, 15:19   Bijgewerkt: 18 februari 2013, 16:03

Blijft hij wel of blijft hij niet? Die vraag wordt vanmiddag beantwoord. FC Twente geeft rond 16.30 uur duidelijkheid over de situatie van de omstreden trainer Steve McClaren. Voorzitter Joop Munsterman zal dan de media te woord staan. Van een officiële persconferentie is overigens geen sprake, benadrukt de club.

Supporters van FC Twente vroegen voor, na en ook tijdens de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Willem II om het ontslag van McClaren. Met de Brit op de bank wonnen de Tukkers in 2013 nog niet één wedstrijd. Hierdoor is de achterstand op koploper PSV opgelopen tot zes punten en lijkt de landstitel verder weg dan ooit. Ook is er in Enschede veel onvrede over de defensieve speelwijze die McClaren hanteert.

McClaren (51) keerde een jaar geleden terug naar FC Twente, als opvolger van de ontslagen Co Adriaanse. Zijn contract in Enschede loopt tot de zomer van 2014.

Omdat het geen officiële persconferentie betreft, is de kans zeer klein dat de club McClaren ontslagen heeft. Vermoedelijk zal Munsterman zijn steun uitspreken aan de Engelse coach, die Twente in 2010 naar de eerste landstitel uit de historie leidde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen