QPR sluit lening af om toekomst te waarborgen

16 april 2013, 22:18

Queens Park Rangers verkeert niet alleen sportief, maar ook financieel in zwaar weer. De Londense club bivakkeert al het hele seizoen op een degradatieplek in de Premier League, dinsdag is bovendien bekend geworden dat het afgelopen maand een lening van ruim zeventien miljoen euro heeft moeten afsluiten om de toekomst van de club te waarborgen. Dat meldt de Sunday Times dinsdag.

QPR is sinds 2011 voor tweederde in handen van ondernemer Tony Fernandes. De schuld van de club zou inmiddels meer dan honderd miljoen euro bedragen. De voorzitter verklaarde dinsdag dat de inkomsten vanaf heden nauwlettend in de gaten gehouden moeten worden.

In de winter smeet de ploeg van manager Harry Redknapp nog met geld door Loïc Rémy en Christophe Samba voor respectievelijk negen en veertien miljoen euro aan te trekken. Het tweetal kreeg bovendien een duurbetaald contract voor 4,5 jaar.

Mocht Redknapp er niet in slagen de club voor degradatie te behoeden, dan gaat de club er financieel flink op achteruit. Om dat te voorkomen dienen de Londenaren met nog vijf wedstrijden te spelen tien punten goed te maken op nummer zeventien Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen