Gedegradeerd QPR wil selectie bijeen houden

29 april 2013, 08:26

Spelers van Queens Park Rangers hoeven er niet op te rekenen dat ze door de degradatie naar het Championship zomaar kunnen vertrekken. Coach Harry Redknapp wil de duurbetaalde Londense selectie bij elkaar houden, zegt hij.

Door een gelijkspel tegen concurrent Reading (0-0) is het sinds dit weekend zeker dat QPR volgend seizoen een niveau lager speelt. Er gaan geruchten dat veel spelers een clausule in hun contract hebben die het mogelijk maakt te vertrekken bij degradatie, maar Redknapp wil daar niets van weten. "Wie wil er ontsnappen dan? Sorry hoor, maar daar geloof ik niets van", citeert de BBC de ervaren oefenmeester.

Redknapp, sinds eind november coach van QPR, vindt dat zijn spelers weinig recht van spreken hebben als ze roepen dat ze niet in het Championship willen spelen. "Als ze echt zo goed zijn, hadden we nu niet onderaan gestaan. Wie plotseling denkt dat hij te goed is voor het Championship, moet nog maar eens goed nadenken."

Queens Park Rangers investeerde in januari fors in de selectie. De ploeg van de steenrijke Tony Fernandes haalde onder meer Christopher Samba en Loïc Remy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen