Utrecht houdt swingend PEC op gelijkspel

1 september 2013, 16:30

Het moest er een keer van komen, en zondagmiddag is het dan eindelijk gebeurd: PEC Zwolle weet weer wat puntverlies is. In Overijssel kwam de ploeg niet verder dan een gelijkspel tegen FC Utrecht: 1-1.

Ook na rust was het hetzelfde verhaal: Utrecht zocht de ruimte in de omschakeling, PEC Zwolle regisseerde. Het was dan ook een verrassing dat de ploeg uit de Domstad op voorsprong kwam. Uit het niets kopte oud-Tukker Willem Janssen een vrije trap van Jens Toornstra tegen de touwen: 0-1. De koploper was niet onder de indruk en ging lekker door met aanvallen. De Zwollenaren warenveelvoudig dicht bij de gelijkmaker via Fred Benson, Jesper Drost en invaller Stef Nijland.

Het leek zondagmiddag een keer niet te gaan lukken, maar een kwartier voor tijd was {image[291084][right-half][]}het Nijland die zijn gemiste kans goedmaakte. Hij schoot de bal overtuigend binnen nadat Benson het speeltuig slim liet rollen voor de invaller: 1-1. De ploeg ging op zoek naar meer onder toeziend oog van een steunende aanhang en kreeg te weinig met een gelijkspel. Het feest barstte los toen Benson scoorde, maar werd afgebroken toen de vlag (terecht) omhoog ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen