Heracles wil durven te voetballen tegen NAC

4 oktober 2013, 15:57

Heracles Almelo wacht zaterdagavond (20.45 uur) een lastige opgave, als het op bezoek gaat bij NAC, dat zeven punten wist te behalen in haar laatste drie duels. Heracles-trainer Jan de Jonge moet het in Breda stellen zonder Dario Vujicevic, die met een blessure aan zijn voet kampt. De oefenmeester is van mening dat zijn ploeg risico's moet nemen in het Rat Verlegh Stadion.

Het strijdplan van de Heraclieden is duidelijk: "We moeten minimaal dezelfde strijd leveren als NAC en onze momenten pakken om te voetballen”, aldus De Jonge op de officiële website van de club.

De Heracles-trainer wil niet teveel mutaties aanbrengen in zijn elftal, maar heeft er geen zin in dat zijn spelers niet thuisgeven: “Een aantal jongens klopt aan de deur van het eerste elftal, dus iedereen moet het maximale brengen. Al is teveel wisselen in een elftal nooit goed. We moeten de lijn van de afgelopen week doorzetten. Bij RKC hebben we periodes goed gevoetbald, die periodes moeten langer worden. Met tien punten kunnen we best tevreden zijn, zeker gezien de huidige situatie, want we zijn aan iets nieuws bezig.”

Over de tegenstander wil De Jonge niet al te veel kwijt. Hij beseft wel dat de twaalfde man van onschatbare waarde kan zijn voor de Bredanaars: "NAC thuis en uit is een groot verschil. In Breda staat het publiek erachter, het avondje NAC is landelijk bekend. Als wij ons niveau halen en in balbezit durven te voetballen zijn we kansrijk. NAC is thuis sterk, ze hebben gewonnen van AZ, dat zegt genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen