Anita: "Wil naar WK, maar Newcastle heeft prioriteit"

12 oktober 2013, 15:31

Vurnon Anita heeft sinds zijn transfer van Ajax naar Newcastle United nog geen langdurige garantie gehad op een basisplaats in de Premier League. De Nederlander beseft dat hij moet spelen bij zijn club, wil hij in beeld blijven bij bondscoach Louis van Gaal. Desalniettemin heeft Anita de hoop nog niet opgegeven.

Anita startte het seizoen prima en kon ook rekenen op een plaats in de startformatie van Newcastle. De Nederlander werd echter voorbij gestreeft door Yohan Cabaye en Cheick Tiote. Bij het Nederlands elftal werd Anita buiten de selectie gelaten, waardoor de verdediger annex middenvelder beseft dat hij eerst zijn plaats moet terugverdienen bij Newcastle, om weer in beeld te raken bij Oranje: "Ik zou graag naar het WK willen, maar mijn prioriteit moet eerst bij mijn club liggen.", aldus Anita volgens SkySports.

"Ik moet het hier laten zien, om kans te maken op de nationale selectie. Ik hoop dat ik mijn plek kan terugverdienen.", aldus de Nederlander, die hoopt dat er nog naar hem gekeken wordt: "Ik denk dat ze naar iedereen kijken. Als je veel speelt en het goed doet, dan wordt je geselecteerd. Maar Newcastle heeft nu mijn prioriteit. Maar, ik wil mee naar het WK.", zo stelt Anita.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen