City wil revanche op Bayern, met Hart onder de lat

9 december 2013, 23:17

Beide ploegen zijn al gekwalificeerd voor de knock-out fase van de Champions League, maar desalniettemin is de wedstrijd tussen Bayern München en Manchester City er één om naar uit te zien. City wil zich absoluut revancheren voor de 1-3 nederlaag tegen Bayern in eigen stadion, van oktober. City-coach Manuel Pellegrini beschouwt de wedstrijd tegen de Duitse recordkampioen dan ook als een belangrijk duel.

Wie er precies binnen de lijnen zullen verschijnen, wou Pellegrini op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd niet loslaten: “We zullen zien wie er morgen zal spelen. Het meest belangrijke is dat we al gekwalificeerd zijn. We willen morgen een goede wedstrijd op de mat leggen en na de wedstrijd zullen we ons focussen op de wedstrijd van zaterdag tegen Arsenal”, aldus de Chileense oefenmeester.

“Het is een belangrijke wedstrijd voor ons”, vervolgt Pellegrini. “We willen ons verbeteren ten opzichte van de wedstrijd die we in ons eigen stadion speelden tegen Bayern (1-3, red.)”, aldus Pellegrini, die wel aangaf dat Joe Hart bij City weer zal plaatsnemen onder lat: “We moeten aan de toekomst denken en niet alleen aan het verleden. Ik heb veel vertrouwen in hem.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen