Bordeaux en Lyon verspelen 0-2 voorsprong

22 december 2013, 19:18

Girondins Bordeaux heeft een aanval van Olympique Marseille op de vierde plaats in de Ligue 1 afgeslagen. De ploeg van coach Francis Gillot verliet het Stade Vélodrome in Marseille zondag met een 2-2 gelijkspel. Daarmee mocht de thuisclub nog blij zijn, aangezien Bordeaux met 0-2 voor kwam.

Jussie en Nicolas Maurice-Belay bezorgden Bordeaux een 0-2 voorsprong. Marseille kwam echter in een tijdsbestek van twee minuten langszij. Alaixys Romao bracht in de 73ste minuut de spanning terug, zestig seconden later tekende Andre-Pierre Gignac voor de gelijkmaker. Daarmee was de eindstand bepaald (2-2).

Bordeaux staat met 31 punten op de vierde plaats in de Ligue 1. Marseille volgt met 29 punten op de zesde plaats. Saint-Etienne staat met dertig punten tussen beide teams op de vijfde plek. l'ASSE was zaterdag met 2-0 te sterk voor FC Nantes. De top-drie is al ver uit beeld voor de Franse subtop. OSC Lille bezet met 39 punten de derde plaats. De noorderlingen gaan later op de avond nog op bezoek bij lijstaanvoerder Paris Saint Germain.

Olympique Lyon blijft in de middenmoot hangen. De gevallen topclub gaf op visite bij FC Lorient eveneens een 0-2 voorsprong uit handen: 2-2. Clément Grenier en Bafétimbi Gomis scoorden voor Lyon, Vincent Aboubakar en Alain Traore maakten de doelpunten voor Lorient. Laatstgenoemde deed dat wel pas in blessuretijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen