Verbeek oneens met directeur: "Selectie is goed"

27 december 2013, 12:08

Dat Gertjan Verbeek anders is dan andere trainers, was in Nederland al een tijdje bekend. Ook Duitsland leert de onorthodoxe coach van 1.FC Nürnberg steeds beter kennen en Sport Bild verbaast zich over het feit dat Verbeek geen versterkingen hoeft, zelfs niet terwijl zijn directeur Martin Bader de portemonnee wil trekken.

Normaal gesproken is het zo dat trainers vragen om versterkingen, maar directeuren noodgedwongen de hand op de knip houden. Bij Nürnberg is het nu echter andersom. Bader wil best investeren, maar van Verbeek hoeft het allemaal niet zo. "De selectie is goed zo", bromt de coach. "In de breedte hebben we genoeg kwaliteit, dat laten de jongens op het veld zien. Als er iemand komt, moet het een speler zijn die ons echt beter maakt."

Directeur Bader denkt daar iets anders over. "Het is natuurlijk goed dat de trainer in zijn spelers gelooft. Maar we hebben pas elf punten en nog niet één keer gewonnen. Als we nu op twintig punten hadden gestaan, was de situatie anders geweest. Maar op dit moment moeten we er voor zorgen dat we onze kansen vergroten."

Eén van de versterkingen die Bader op het oog had, was Jan Kirchhoff. De verdediger van Bayern München komt echter niet naar Nürnberg, maar speelt de komende anderhalf jaar op huurbasis voor Schalke 04.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen