Bayern met invaller Robben langs Gladbach

Ger
24 januari 2014, 22:27

Bayern München heeft de status van grootste titelkandidaat in de Bundesliga onderstreept op het veld Borussia Mönchengladbach. De lijstaanvoerder boekte de negende opeenvolgende competitiezege. In het eerste officiële duel van 2014 zegevierde Bayern met 0-2.

Mario Götze zette de ploeg van trainer Josep Guardiola al in de zevende minuut op voorsprong. De in de spits geposteerde Duitse international schoot raak uit een voorzet van Thomas Müller. De aangever nam zelf kort na de hervatting het tweede doelpunt van zijn rekening. Hij benutte een strafschop na een handsbal van Granit Xhaka. Arjen Robben viel in de 79ste minuut in. De Nederlandse vleugelspeler was enkele weken uit de roulatie vanwege een knieblessure.

Door de zege heeft Bayern tien punten voorsprong op nummer twee Bayer Leverkusen. Gladbach, dat sinds 19 oktober niet meer had verloren in de Bundesliga, dreigt de derde plaats te verliezen aan Borussia Dortmund. De verliezend Champions League-finalist van afgelopen seizoen speelt zaterdag thuis tegen FC Augsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen