Been: "De wedstrijd was niet om aan te gluren"

21 februari 2014, 07:30   Bijgewerkt: 20 februari 2014, 23:59

Mario Been, trainer van Racing Genk, klaagde niet over het 0-0 gelijkspel van zijn ploeg tegen Anzhi Makhachkala in de tweede ronde van de Europa League. Goed voetbal was op de dramatische grasmat in Moskou niet mogelijk. Bovendien begint de Belgische equipe door de remise in een goede uitgangspositie aan de return van volgende week.

"Ik ben heel tevreden met het resultaat, want vooraf teken je voor een 0-0", aldus Been bij Sporza. "We hebben echter niet geweldig gespeeld. De wedstrijd was niet om aan te gluren. Het was vaak te slordig en we werden ook niet geholpen door het veld. Dat was de grote spelbreker. Bij het begin zag het er nog goed uit, maar na een halfuur was dat niet meer het geval. Als je wilt voetballen is dat toch belangrijk. Dit veld was de Europa League onwaardig."

"Ik zag hier een speler rondlopen die zwaarder is dan ik, dus moeten we het thuis zeker kunnen afmaken", vervolgde Been. "We zijn de betere ploeg en zitten al langer in competitie. Wel moeten we met deze soort ploegen opletten voor de tegenaanval."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen