Raúl heeft geen favoriet in CL-duel tussen oud-clubs

25 februari 2014, 13:50

Raúl Gonzalez speelt momenteel bij Al-Sadd, maar beleefde zijn grootste successen als voetballer bij Real Madrid en Schalke 04. Die twee ploegen spelen morgen (woensdag) tegen elkaar in de Champions League en dat maakt bij de Spanjaard bijzondere gevoelens los.

"Het eerste wat ik dacht was dat ik heel graag dit duel had willen spelen", zegt de 36-jarige aanvaller tegen AS. De aanvaller heeft geen voorkeur voor een winnaar. "Bij Real werd ik volwassen en heb ik een groot deel van mijn carrière gespeeld. Bij die club heb ik ook veel succes gehad, het was een geweldige tijd. Mijn periode bij Schalke was korter, maar het was een tijd die ik heel intens beleefd heb. Ik had niet gedacht dat toen ik vertrok uit Gelsenkirchen, mijn band met de club nog zo sterk zou zijn. Ik ga de wedstrijd onafhankelijk voor de televisie bekijken."

Raúl weet dat Real de favoriet is in het tweeluik. "Schalke zal de tekortkomingen moeten camoufleren in beide duels. Alle spelers moeten 120 procent geven en op hun toppen spelen, en natuurlijk hebben ze ook een beetje geluk nodig. Ze hebben een goed resultaat in de thuiswedstrijd nodig, omdat het heel lastig gaat zijn in Bernabéu", besluit de international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen