Kashia: "Vitesse kan geen misstap meer maken"

Ger
23 maart 2014, 10:36   Bijgewerkt: 23 maart 2014, 13:18

Vitesse deed zaterdagavond slechte zaken in de strijd om de tweede plaats in de Eredivisie. De ploeg van trainer Peter Bosz ging verrassend onderuit bij FC Groningen (3-1). Niet alleen het resultaat maar ook het spel van Vitesse viel zwaar tegen, beaamt aanvoerder Guram Kashia.

"Verliezen is altijd teleurstellend, maar deze nederlaag is zeer vervelend. We speelden echt heel slecht", geeft Kashia toe tegenover FCUpdate.nl. "Individuele fouten hebben ons de das omgedaan." De verdediger beseft dat hij zelf ook deelde in de malaise. Zo schutterde hij bij de openingstreffer van Richairo Zivkovic. "Daar ging ik wel heel opzichtig in de fout. Soms heb je van die dagen...", verzucht Kashia. "Het vervelende is dat we ons niet wisten te herpakken. Na de 1-1 dacht ik dat het lek boven was, maar dat bleek niet het geval. Ook in de tweede helft was het niet veel beter."

Door de nederlaag liep Vitesse serieuze averij op in de strijd om de tweede plaats, die recht geeft op een plek in de voorronde van de Champions League. PSV is de Arnhemmers al voorbij op de ranglijst en Feyenoord kan dat voorbeeld volgen. "Met nog vijf wedstrijden op het programma kunnen we ons eigenlijk geen misstap meer veroorloven", weet Kashia. "De komende duels zullen het seizoen bepalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen