Janssen: "NEC zal snel moeten herstellen"

Ger
27 maart 2014, 09:42

Anton Janssen beseft dat er woensdagavond meer had ingezeten voor NEC in de halve finale van de beker tegen PEC Zwolle. De trainer zag dat zijn elftal verschillende kansen om zeep hielp. En uiteindelijk deed een blunder van Dennis Gentenaar de bezoekers de das om.

"Er is prima gestreden en veel arbeid geleverd. Verdedigend hadden we het goed voor elkaar. Het was jammer dat Michael Higdon na de rust tot twee keer toe verzuimde om 1-2 te maken", zegt Janssen in De Gelderlander. "En het was heel zuur en vervelend voor onze doelman Dennis Gentenaar en dus ook voor de ploeg dat hij in de slotfase misgreep op een afstandsschot. We zullen snel moeten herstellen van deze nederlaag."

NEC kan zich in de resterende weken van het seizoen vol op de competitie richten. Met de huidige zeventiende plaats zijn de Nijmegaren nog allerminst zeker van lijfsbehoud. Janssen: "We moeten de knop nu snel omzetten. In het weekeinde wacht Heracles alweer. Alles kunnen we nu op de competitie richten. Handhaven in de Eredivisie is nu nog het enige dat telt voor NEC. Ik heb er nog steeds alle vertrouwen in dat het gaat lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen