Zulte Waregem vernedert Genk in Cristal Arena

29 maart 2014, 22:26

Zulte Waregem werd vorige week in de bekerfinale met 1-0 verslagen door SC Lokeren, maar de formatie van coach Francky Dury heeft niet lang nodig gehad om die kater te verwerken. Essevee begon zaterdag met een klinkende 0-3 zege op Racing Genk aan Play-Off I.

Genk had in de eigen Cristal Arena nauwelijks wat in de melk te brokkelen en op de 0-3 zege van Zulte Waregem viel niets af te dingen. Idrissa Sylla, Ibrahima Conte en Thorgan Hazard (penalty) maakten de doelpunten, wat de Genk-spelers op een striemend fluitconcert van de eigen fans kwam te staan.

In Play-Off I strijden de zes beste Belgische clubs om de landstitel. De in de reguliere competitie behaalde punten zijn gehalveerd, waardoor Zulte Waregem nu dertig punten heeft. Daarmee staat de ploeg derde. Club Brugge en Standard Luik hebben respectievelijk 35 en 34 punten. De eerste was vrijdag superieur tegen bekerwinnaar Lokeren (5-1), de laatste speelt zondag thuis tegen Anderlecht. Genk staat met 23 punten op de zesde en laatste plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen