Suikeroom Hendriks wil wel investeren in Roda JC

31 maart 2014, 20:15

Nol Hendriks ziet er wel iets in om te investeren bij Roda JC, dat in de Eredivisie op de rand van de afgrond staat. Tegenover het Limburgse L1 stelde hij dat er momenteel constructieve gesprekken plaatsvinden Peter Janssen, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de club uit Kerkrade.

"We zijn aan het werken om het beter te laten worden en we zijn het eens hoe het verder moet, zowel als we degraderen en als we in de Eredivisie blijven", zegt Hendriks, die vindt dat de Raad van Commissarissen van de club uitgebreid moet worden: "Er moet een goede Raad van Commissarissen komen die totale controle heeft over de club."

Hendriks is van mening dat de huidige commissarissen te veel macht hebben gegeven aan algemeen directeur Marcel van den Bunder: "Hij heeft die macht genomen en dat is een totale mislukking geworden", zegt de suikeroom van Roda, die Van den Bunder wel geschikt acht voor een commerciële functie. "In die functie is hij ook begonnen en bij het nieuwe bureau Sportfive kan hij van meerwaarde zijn voor de club."

Het ligt in de lijn der verwachting dat Hendriks binnen vier tot zes weken nieuwe mensen bijeen heeft gebracht voor de nieuwe Raad van Commissarissen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen