Pasveer vertrekt: "Goed voor mezelf om weg te gaan"

2 april 2014, 23:25

Heracles Almelo kwam er bekaaid vanaf, in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De equipe van coach Jan de Jonge liep tegen een 1-2 nederlaag aan in het Polman Stadion, terwijl dit op basis van de verhoudingen allesbehalve nodig was. Dit beaamde doelman Remko Pasveer na afloop van het duel. De sluitpost van de Heraclieden ging ook in op zijn toekomst, die niet in Almelo ligt.

"We hebben te weinig gekregen, vind ik, maar het is de realiteit dat je met 1-2 verliest", stelde Pasveer voor de camera's van de NOS. "Een gelijkspel zou het spelbeeld beter weerspiegelen. We begonnen goed. Maar na het eerste half uur gaven we het weg. We maakten het ons zelf heel erg moeilijk", zei de doelman.

Pasveer heeft besloten om te vertrekken bij Heracles. "Ik denk dat het goed is voor mezelf om weg te gaan, zodat ik me verder kan ontwikkelen. Als ik een volgende stap maak bij een andere club, kan ik weer andere dingen leren en met jongens omgaan die een stapje verder te zijn. Dat is de voornaamste reden om een stap verder te maken", legt Pasveer uit.

De doelman weet overigens nog niet waar hij zal neerstrijken: "Ik richt me in ieder geval op het feit dat ik ergens heenga om te spelen. Het gevoel moet gewoon goed zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen