Mexico knokt zich in oefenduel naast Verenigde Staten

3 april 2014, 09:00

De nationale teams van de Verenigde Staten en Mexico hebben woensdag in alle rust een volgende stap gezet richting het wereldkampioenschap. Een vriendschappelijke interland tussen beide landen eindigde in 2-2.

Hoewel alle internationals die bij Europese clubs onder contract staan ontbreken, konden beide landen nog een heel aardige ploeg op de been brengen. Bij de Amerikanen deed onder meer Michael Bradley mee, hij verruilde AS Roma afgelopen winter voor Toronto FC. De oud-speler van SC Heerenveen maakte de openingstreffer tegen Mexico, zijn landgenoot Chris Wondolowski maakte er na een half uur 2-0 van. Dat was ook de ruststand, maar na de pauze kwam Mexico terug. Nadat routinier Rafael Marquez de aansluitingstreffer gemaakt had, tekende Alan Pulido voor de gelijkmaker. De spits van Tigres de la UANL scoorde halverwege de tweede helft.

Verenigde Staten en Mexico doen komende zomer allebei mee aan het WK. De Amerikaanse ploeg van coach Jürgen Klinsmann zit in een groep met Duitsland, Portugal en Ghana, Mexico moet het in Groep A opnemen tegen Brazilië, Kameroen en Kroatië. In de achtste finale is Oranje één van de mogelijke tegenstanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen