Beerens: "AZ verdiende een beter resultaat"

Ger
4 april 2014, 00:07

Roy Beerens werd na het thuisduel met Benfica uitgeroepen tot man van de wedstrijd. De vleugelspeler van AZ zorgde in de kwartfinale van de Europa League diverse keren voor gevaar. Beerens wilde zijn ontvangen bosje bloemen echter graag inruilen voor een overwinning.

"We kunnen terugkijken op een prima prestatie, maar uiteraard had ik liever een goed resultaat gehad. Dit is jammer, want we verdienden absoluut een treffer. Vooral in de eerste helft hebben we verschillende kansen gehad", zegt Beerens (26) tegenover FCUpdate.nl. "Benfica was echter zorgvuldiger in de afronding. Dat doelpunt snel in de tweede helft was wel een klap."

"Deze uitslag doet pijn, want het is geen juiste afspiegeling van de wedstrijd. Je moet ook een beetje geluk hebben, maar dat was helaas niet het geval", stelt Beerens vast. De aanvaller blijft optimistisch met de return in Lissabon voor de boeg. "Het zal natuurlijk lastig worden, maar niets is onmogelijk. Ik denk dat we daar wel voor een verrassing kunnen zorgen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen