Luhukay pakt weer eens punt, Braunschweig haalt uit

6 april 2014, 21:15

De reeks nederlagen van Hertha BSC in de Duitse Bundesliga is ten einde. De equipe van de Nederlandse coach Jos Luhukay hield zondag een punt over aan de thuiswedstrijd tegen 1899 Hoffenheim: 1-1.

Hertha wist in de afgelopen vier competitieduels geen enkel punt te pakken, maar tegen Hoffenheim zorgde Sami Allagui al binnen elf minuten voor een Berlijnse voorsprong. Die hield echter geen stand; Eugen Polanski tekende na een half uur met een schot van net buiten het strafschopgebied voor de gelijkmaker. 1-1 bleek ook de eindstand.

Door de remise houden Hoffenheim en Hertha BSC ook op de ranglijst gelijke tred. Ze staan met 37 punten gedeeld negende.

Hekkensluiter Eintracht Braunschweig vloerde Hannover 96 eerder op de dag met 3-0 en vond daarmee de aansluiting bij de concurrentie. Braunschweig heeft nu 25 punten, één minder dan het FC Nürnberg van Gertjan Verbeek (zeventiende) en twee minder dan Huub Stevens' VfB Stuttgart en Hamburger SV, die samen de vijftiende plaats bezetten.

Dominik Kumbela en Haavard Nielsen zetten Braunschweig binnen 21 minuten op een 2-0 voorsprong. Hannover-speler Andre Hoffmann kreeg na ruim een uur rood. Vlak voor tijd legde Jan Hochscheidt de eindscore vast op 3-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen