Gehavend Cambuur: "Op de aanval tegen Vitesse"

11 april 2014, 15:41

SC Cambuur kan zich morgen (zaterdag) in eigen huis verzekeren van nog een seizoen Eredivisie. De promovendus moet dan wel Vitesse verslaan, iets wat niet gemakkelijk zal worden, zeker omdat Cambuur vier basisspelers mist. Interim-trainer Henk De Jong is desondanks vol vertrouwen.

De nummer twaalf moet het stellen zonder de geblesseerde aanvoerder Ramon Leeuwin en de geschorste Mohamed El Makrini, Marcel Ritzmaier en Lucas Bijker. "Hier sta ik niet teveel bij stil", zegt De Jong op de clubsite. "Ik kijk naar wie er wel spelen, en niet naar wie er niet spelen. We hebben een goed team en kunnen schorsingen goed opvangen."

De Jong beseft zich dat de equipe uit Arnhem een pittige tegenstander is. "Vitesse is een uitstekende ploeg met heel veel individuele kwaliteit", vindt hij. "Maar zoals alle andere ploegen hebben ook zij kwetsbaarheden en daar zetten we op in. We kiezen net als altijd voor de aanval. Dat is wat bij ons past en wat onze supporters willen."

De Jong, die aan het roer staat omdat Dwight Lodeweges vertrokken is uit Leeuwarden, is tevreden over de prestaties op het trainingsveld. "De jongens hebben echt fantastisch getraind. Niet alleen hard, maar ook slim en goed. Ik ben erg tevreden over de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen