Iniesta wil bekerfinale winnen: "Geweldig gevoel"

16 april 2014, 15:20

Andrés Iniesta denkt niet dat de prijzenhonger bij FC Barcelona gestild is en vindt niet zijn team een slecht seizoen doormaakt. De Catalanen zijn uitgeschakeld in de Champions League en lijken ook in de competitie naast het eremetaal te grijpen. Vanavond (woensdag) speelt Barcelona de bekerfinale tegen Real Madrid, waarschijnlijk de enige kans op een prijs.

"Wij hebben nog de mogelijkheden om goed te spelen en te winnen", zegt Iniesta tegen Spaanse media, die denkt dat zijn ploeggenoten nog altijd graag prijzen willen winnen. "Het gevoel bij het winnen van een prijs zal nooit veranderen. We spelen vanavond een finale en willen die prijs omhoog tillen. Dat is een geweldig gevoel. Het maakt niet uit hoeveel je er al gewonnen hebt, het blijft een fantastisch. Zowel voor je fans als voor de spelers."

De Spanjaard wil niet spreken van een teleurstellend seizoen. "We moeten in de competitie een stapje terugdoen en zijn uit de CL, maar als we aan het einde van het seizoen evalueren, kunnen we zeggen dat het een succesvol jaar is geweest. We zullen vechten tot het einde, ook al hebben we het in de competitie niet meer in eigen hand."

Wedkantoor Unibet ziet FC Barcelona als lichte favoriet in de finale tegen Real Madrid. Wie inzet op een overwinning van de Catalanen kan 2 per ingezette euro verdienen, bij de Koninklijke is dat [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=14082&bid=3218&unibetTarget=/betting%2523/event/1001952402,_blank,2,82].

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen