Ten Rouwelaar: "De spanning is voelbaar bij NAC"

23 april 2014, 19:50

Voor NAC Breda zijn de laatste twee wedstrijden van het seizoen zeer spannend, aangezien de Brabantse club nog niet zeker is van rechtstreeks lijfsbehoud in de Eredivisie. Komende zondag staat het cruciale duel met RKC Waalwijk op het menu. NAC leeft niet geheel zorgeloos naar de belangrijke wedstrijd toe.

"De spanning is voelbaar", geeft NAC-goalie Jelle ten Rouwelaar aan tegenover Voetbal International. "Het gaat me te ver om van een crisis te spreken, maar je kunt er niet omheen dat de spanning voelbaar is bij NAC", vervolgt de doelman. De spanning vloeit niet alleen voort uit het feit dat een nederlaag tegen RKC betekent dat de ploeg wellicht veroordeeld is tot het spelen van play-offs om lijfsbehoud, maar ook uit het feit dat coach Nebojsa Gudelj kan rekenen op de nodige kritiek vanuit de spelersgroep, vanwege zijn behoudende spelopvatting.

Jeffrey van As, de technisch directeur die eerder dit jaar moest vertrekken uit Breda, ziet aan Gudelj dat de spanning toeneemt bij NAC: "Nebo is een andere trainer, dan toen ik er nog was. Angstiger. Dat is wat ik lees, wat ik van spelers hoor en hoe ik de ploeg zie spelen", zegt van As.

NAC heeft al negen duels op rij niet gewonnen. De Bredanaars verloren hun laatste drie wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen