Robben: "Rotuitslag, maar nog steeds een goed gevoel"

23 april 2014, 23:09

Arjen Robben domineerde woensdagavond met Bayern München, tijdens het eerste deel van de clash met Real Madrid. Desondanks gingen de Duitsers met 1-0 ten onder in Bernabéu, waardoor er werk aan de winkel is voor Robben en co. Volgende week dinsdag staat de return op het menu. Robben is nog altijd vol vertrouwen.

"Ik moet onze ploeg een groot compliment geven. Je komt bij Real Madrid op bezoek in Bernabéu en je ziet dat we het spel domineren. We maakten het spel", analyseerde Robben na afloop van het nipte verlies voor de camera's van de NOS. "Zij speelden vrij defensief, vooral voor Real-begrippen. We hebben niet veel gecreëerd, maar wel genoeg afgedwongen om een goal te maken. Hij hoeft maar een keer goed te vallen, we hebben de kansen wel gehad", aldus de Oranje-international.

"Het is een rotuitslag, maar we hebben nog steeds een goed gevoel. We zien de wedstrijd van volgende week vol vertrouwen tegemoet. We gaan negentig minuten vol gas geven in het eigen stadion. Het is een rotresultaat, maar ik geef toch een compliment aan onze ploeg", vervolgt Robben, die beseft dat de Madrilenen zeer gevaarlijk zijn in de omschakeling: "Ze zijn levensgevaarlijk. Dat is hun kwaliteit en daar moeten we voor oppassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen