Kruys onder druk bij Sparta: "Niets gehoord van ontslag"

24 april 2014, 12:27

Sparta Rotterdam trok vier maanden geleden Gert Kruys aan als hoofdtrainer, maar volgens geruchten overweegt de club nu al weer afscheid te nemen van de oefenmeester. Kruys, die in vier maanden niet één thuisduel won, zegt niets te weten van het ontslag.

"Ik snap dat ik als trainer verantwoordelijk ben voor deze resultaten. Ik weet hoe het werkt, maar ik heb van de club niets over een ontslag gehoord. Mijn werkrelatie met Leo Beenhakker (eindverantwoordelijke technische zaken, red.) is uitstekend", stelt de trainer tegen VI. Sparta maakt een uitermate teleurstellend seizoen door en staat vijftiende. "Ik heb in de voetballerij heel wat meegemaakt", zegt Kruys. "Kampioenschappen, promoties en degradaties, maar dit nog nooit. Echt nooit. Het is een drama en voor boosheid en frustraties van supporters heb ik alle begrip. Het kan zo ook gewoon niet."

Voor Kruys en zijn mannen wachten na het reguliere seizoen de play-offs voor promotie naar de Eredivisie. Sparta won dit seizoen één periode en mag dus deelnemen aan de nacompetitie. "Dat is dé kans voor mij en voor de spelers om die hele bittere smaak van de afgelopen maanden in een keer weg te spoelen. We kunnen stunten. Of ik de spelers er nog voor kan motiveren? Het lijkt me dat je daar als speler geen trainer voor nodig hebt. Dat moet uit jezelf komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen