Buijs blij met sc Heerenveen: "Was direct een klik"

31 mei 2014, 10:58

Jordy Buijs kon de afgelopen tijd rekenen op belangstelling van onder meer FC Groningen, ADO Den Haag en het Griekse Panathinaikos, maar heeft een contract getekend bij sc Heerenveen. Buijs zegt tegen VI blij te zijn met de transfer.

De verdediger, die ook op het middenveld kan spelen, heeft voor twee jaar getekend in Friesland en komt transfervrij over van NAC Breda. "Dit is voor mij de perfecte stap in mijn loopbaan", reageert Buijs. "Ik had bij deze club het beste gevoel. SC Heerenveen staat voor een nieuwe start. Ik heb met Dwight Lodeweges gesproken. Heerenveen kwam met een goed verhaal en er was direct een klik. Ik word gehaald als verdediger, maar de club weet ook dat ik daarnaast ook op het middenveld kan spelen."

Overigens bestaat de kans dat Heerenveen op korte termijn een tweede transfer wereldkundig maakt. De club heeft serieuze belangstelling in de achttienjarige middenvelder Morten Thorsby van het Noorse Stabaek. "Het is nog niet helemaal rond, maar we willen hem wel graag", stelt technisch directeur Hans Vonk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen