Onvrede bij Roda-platform over komst MVV'ers: "Verontrustend"

18 juni 2014, 15:47

Het Platform Roda JC is niet gediend van de gang van zaken bij de club uit Kerkrade. De degradant lijkt MVV-coach Ron Elsen aan te stellen als nieuwe technisch manager en het platform, dat deze week werd samengesteld om de Roda-cultuur te bewaken, voelt zich gepasseerd.

In het platform bevinden zich afgevaardigden van de fans, sponsoren en oud-spelers. Marco van Hoogdalem is één van de oud-spelers die deel uitmaakt van de cultuurbewakers en hij snapt niets van het aantrekken van twee MVV-spelers (Tom van Hyfte en Nathan Rutjes) en de mogelijke aanstelling van Elsen, zo geeft hij aan tegen het Limburgse L1: "We zijn helemaal niet ingelicht over de komst van twee MVV-spelers én de mogelijke komst van MVV-trainer Ron Elsen."

De belangstelling in Elsen deed geldschieter Nol Hendriks ertoe besluiten om geen geld meer in Roda JC te steken. "Dat is zeer verontrustend. Ik heb liever een financiële injectie van Hendriks dan de komst van Ron Elsen", zegt Van Hoogdalem, die Peter Gerards graag had zien komen als nieuwe technisch manager.

Het platform heeft een brief gestuurd naar directeur Wim Collard, de Stichting Roda JC en de Raad van Commissarissen, waarin het om opheldering vraagt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen