NAC gaat met 'passie en strijd' voor handhaving

Ger
21 juli 2014, 23:50

NAC Breda verwacht in het nieuwe seizoen slechts een bescheiden rol te spelen in de Eredivisie. Mede door het gekrompen spelersbudget is opnieuw handhaven de belangrijkste doelstelling van de Brabantse club. Dat heeft NAC laten weten op de jaarlijkse fotopersdag.

"We laten ons niet vastpinnen op een plek op de ranglijst. We willen ons zo snel mogelijk veilig spelen", aldus technisch directeur Graeme Rutjes. "Attractief en aanvallend voetbal is hierbij het middel." Trainer Nebojsa Gudelj beseft dat de concurrentie toeneemt in de Eredivisie: "Natuurlijk hebben we wel goed gekeken naar de opmars van nieuwkomers, zoals Cambuur en Go Ahead Eagles. Wij moeten ook met veel passie en strijd de supporters vermaken. Die instelling moet niet alleen gelden voor onze thuisduels, maar ook tijdens onze uitwedstrijden."

"We moeten een team vormen, zowel binnen als buiten het veld. Het is belangrijk dat spelers van elkaar leren en accepteren, ongeacht de omstandigheden", zegt de oefenmeester. "Alleen als we als groep consequent beter worden, kunnen we aan de doelstelling voldoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen