Gouriye laat mislukt seizoen achter zich: "Tijd voor revanche"

30 juli 2014, 11:24

Ninos Gouriye wil zich dit seizoen laten gelden in het shirt van Excelsior. De aanvaller wordt door de Kralingers gehuurd van ADO Den Haag en maakte dinsdagavond zij debuut tegen Excelsior Maassluis (4-0 winst). Hij begon sterk in het shirt van de promovendus, met een doelpunt en een assist.

"Dit is een goede binnenkomer", sprak Gouriye over zijn debuut tegen RTV Rijnmond. "Het is altijd lekker om te scoren en dit optreden geeft me vertrouwen", aldus de spits, die 45 minuten in actie kwam. Hij wordt door algemeen directeur Ferry de Haan beschouwd als een multifunctionele speler en kan zich daar wel in vinden. "Ik kan van alles wel een beetje. Ik ben redelijk snel, kan passeren en scoren."

In dienst van ADO kon Gouriye niet imponeren. Waarom dit het geval was, snapt hij niet: "Ik weet niet waarom het niet lukte bij ADO, dat is iets waar ik lang over na heb gedacht. Uiteindelijk ben ik er niet achter gekomen hoe en wat, maar het ligt nu achter me. Nu ga ik ervoor bij Excelsior, een mooie club om handhaving mee veilig te stellen. Het is tijd voor revanche."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen