Bayern wellicht zonder WK-gangers in basis in Super Cup

12 augustus 2014, 14:33

Woensdagavond (18.00 uur) begint het seizoen in Duitsland met een prachtig affiche. Bayern München en Borussia Dortmund treffen elkaar in Dortmund in het kader van de Duitse Super Cup. Bayern zag de WK-gangers uit haar selectie laat instromen, waardoor de kans klein is dat zij aan de aftrap staan.

Robben, Phillip Lahm, Manuel Neuer, Jérôme Boateng, Mario Götze, Thomas Müller, Bastian Schweinstiger en Dante sloten in een later stadium pas aan bij de selectie van de Duitse recordkampioen, waardoor het de vraag is of trainer Pep Guardiola het aandurft om ze tegen Dortmund vanaf de aftrap te laten starten. "Vorig jaar waren onze spelers fitter tijdens de Super Cup. Nu hebben we slechts acht of negen fitte spelers", bromt de Spaanse coach tegenover Bild.

Bayern trainde achter gesloten deuren en Guardiola wilde zijn opstelling nog niet prijsgeven, maar het lijkt erop dat de WK-gangers op de reservebank starten. "Ze doen het goed, maar hebben nog wel tijd nodig. Na de afsluiten training praat ik met de spelers, alvorens ik zal beslissen wie er zullen spelen", aldus Guardiola, die de wedstrijd zeer serieus neemt: "Dit is geen test, dit is een finale. We spelen om te winnen. We spelen om een titel en doen dat tegen onze grote rivalen."

Het Signal Iduna Park in Dortmund is uitverkocht voor de Super Cup-wedstrijd.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen