De Jonge berust in nederlaag: "Afspraken niet nagekomen"

17 augustus 2014, 21:34   Bijgewerkt: 17 augustus 2014, 22:24

Heracles Almelo trainer Jan de Jonge noemde de nederlaag van zijn elftal, dat zondag op bezoek bij FC Groningen met 1-3 onderuit ging, terecht. "Het is teleurstellend en denk ik een zeer terechte nederlaag. We begonnen, tegen alle afspraken in, heel angstig al moet ik voorop stellen dat FC Groningen op dat moment ook heel goed speelde. Voorin wisten ze goed vrij te lopen en konden ze van achteruit de vrije man vinden. Daar hadden wij moeite mee en waren we uiteraard heel teleurgesteld over."

Na de rust kwam Heracles beter voor de dag. "In de tweede helft hebben we dat proberen te veranderen. Het werd toen veel beter, we konden de druk erop krijgen, creëerden kansen en scoorden de 2-1. Daarna werd het echter heel snel 3-1 en was het weer afgelopen. We kregen nog wel kansen, maar de toon van de wedstrijd was al lang gezet."

De Jonge vindt dat het niveau van zijn ploeg de komende weken verder omhoog moet. "We hebben na twee wedstrijden nul punten net als vorig jaar. Dat is heel vervelend, maar we moeten gewoon door met de manier waarop we bezig zijn en zorgen dat we het goede spel naar een hele wedstrijd brengen. Vorige week was het een uur, nu was het de tweede helft, dus dat is niet goed genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen