Queens Park Rangers plukt Fer weg bij Norwich City

20 augustus 2014, 19:11   Bijgewerkt: 20 augustus 2014, 21:54

Leroy Fer speelt ook dit seizoen in de Premier League. De 24-jarige middenvelder verruilt het gedegradeerde Norwich City voor Queens Park Rangers, dat afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste niveau in Engeland.

Fer tekent voor drie seizoenen op Loftus Road kost QPR naar verluidt een slordige tien miljoen euro. De oud-speler van Feyenoord en FC Twente gaat in Londen spelen in het shirt met rugnummer 10. "Het was altijd mijn droom om in Engeland te blijven, in de Premier League", vertelt Fer. "QPR deed het bijzonder goed afgelopen seizoen en heeft veel topsspelers. Ik vind het geweldig om hier te zijn. Ik wil nu laten zien wat ik in mijn mars heb."

Fer maakte deze zomer deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor het WK in Brazilië. De zevenvoudig international maakte de 2-0 in de laatste groepswedstrijd tegen Chili. Een hamstringblessure kostte de middenvelder vervolgens de rest van het toernooi.

FC Twente profiteert van de transfer van Fer. De club krijgt een doorverkooppercentage. In totaal levert dat de Enschedese club nog enkele miljoenen op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen