Milan wint van Juventus en Sassuolo: "Het team groeit"

24 augustus 2014, 10:02

AC Milan legde zaterdagavond beslag op de Trofeo Tim, een vriendschappelijk toernooi dat traditioneel voorafgaand aan de Serie A-start wordt gespeeld. Het won van Sassuolo (2-0) en Juventus (1-0), de andere deelnemende ploegen. Filippo Inzaghi, de nieuwe coach van de Rossoneri, ziet het als een stap in de juiste richting.

Er wordt veel kritiek geleverd op Milan, dat een uiterst kleurloze oefencampagne achter de rug heeft. De zeges op Juventus en Sassuolo zijn daarom een behoorlijke opsteker, met oog op het nieuwe seizoen. "Ik ben zeer tevreden met de instelling van de spelers. Juve is een geweldig team, maar we hebben goed stand gehouden en goede counters geplaatst", aldus Inzaghi.

Pippo hoopt dat het een voorbode voor de rest van het seizoen zal zijn: "We hebben een stap in de goede richting gezet. De passie en gretigheid straalt er vanaf. Daar kunnen we op bouwen. Ik zie duidelijke verbeteringen, het team groeit", vindt Inzaghi, die zich absoluut nog niet rijk wil rekenen: "We hebben nog tijd nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen