Utrecht is uitgewinkeld als Peterson binnengehaald is

26 augustus 2014, 10:47

FC Utrecht moet de laatste plooien inzake de transfer van Kristoffer Peterson nog gladstrijken, maar de Zweedse vleugelaanvaller lijkt volgend seizoen in het shirt van de Domstedelingen te spelen. Is dat inderdaad het geval, dan is Utrecht uitgewinkeld. Dat geeft algemeen directeur Wilco van Schaik aan tegenover FOX Sports.

De negentienjarige Peterson staat al een aantal seizoen onder contract bij Liverpool, maar heeft te horen gekregen dat er geen toekomst voor hem weggelegd ligt op Anfield. Utrecht is de puntjes op de i aan het zetten, aangaande de transfer van de Zweed. "We zijn nog in onderhandeling met Kristoffer, er moeten nog wat dingen worden geregeld. En dat kan best even duren. Of we er voor 2 september met hem uitkomen? Daar hopen we op en daar gaan we wel van uit", aldus Van Schaik.

Na het afronden van de komst van Peterson is Utrecht klaar op de markt, benadrukt de algemeen directeur: "Dan is de selectie rond ja", zegt Van Schaik, die de nodige geruchten voorbij zag komen: "Ik heb ook de namen van Mitchell Dijks en Tobias Sana voorbij zien komen en heb daar smakelijk om gelachen. Als er zich geen verrassingen meer voordoen, zijn wij klaar op de transfermarkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen