PEC Zwolle denkt aan werkloze Brama: "Heel interessant"

10 september 2014, 10:13

Wegens een gebrek aan toekomstperspectief vertrok Wout Brama afgelopen zomer bij FC Twente. De controlerende middenvelder, die het vorige seizoen geteisterd werd door een slepende voetblessure, zit sindsdien zonder club. PEC Zwolle brengt hier wellicht verandering in: de winnaar van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal onderhoudt al een tijdje contact met de werkloze Brama.

De transferdeadline is al een tijdje verstreken, maar omdat Brama zonder club zit kan hij nog vastgelegd worden. PEC Zwolle heeft interesse, zo geeft technisch directeur Gerard Nijkamp aan tegenover VI: "Het klopt dat er een kort lijntje ligt met Wout. Onze assistent-trainer René Hake heeft in het verleden met hem gewerkt en heeft Wout gevraagd hoe hij tegenover PEC Zwolle staat. Wij kunnen hem de mogelijkheid geven om mee trainen en te kijken wat daaruit voort kan komen", aldus Nijkamp, die de middenvelder dus niet zomaar een contract aanbiedt.

PEC Zwolle denkt dat Brama een verrijking voor haar selectie kan zijn: "Het is duidelijk dat een type zoals hij een hele interessante speler voor ons kan zijn. Een ervaren kracht, maar toch is hij pas 28 jaar, en daardoor zeker nog niet op zijn retour", aldus Nijkamp. De technisch directeur zag Kamohelo Mokotjo naar Twente vertrekken. Mogelijk bewandelt Brama dus de omgekeerde weg: "We zitten nog in de oriënterende fase, dus het is nog afwachten of we nader tot elkaar komen. Ik verwacht daarom niet dat hij morgen al bij ons op het trainingsveld staat, maar we zijn zeker wel geïnteresseerd."

De 28-jarige Brama speelde van 2005 tot afgelopen zomer voor de hoofdmacht van Twente, waar hij tot 231 optredens in de Eredivisie kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen