Koster na 'pittige loting': "Ook Portugal zal niet blij zijn"

12 september 2014, 17:51

Jong Oranje zal na de twee nederlagen in de kwalificatie voor het EK in 2015 aan de bak moeten in de play-offs. Vandaag (vrijdag) rolde Portugal als tegenstander uit de koker voor het tweeluik om een ticket voor het toernooi in Tsjechië. Een zware loting, zo vindt ook keuzeheer Adrie Koster.

"Het zal pittig worden", reageert de bondscoach tegenover Voetbal International. "Maar we konden sowieso geen gemakkelijke ploeg loten. Ook Duitsland en Spanje waren lastige tegenstanders geweest. Misschien is het maar goed dat we Portugal nu treffen. We kunnen ons niet meer verstoppen. En we kunnen ons nu mooi herstellen voor de twee nederlagen van de laatste week; laten zien dat we over genoeg kwaliteit beschikken. Want ook Portugal zal niet blij geweest zijn met deze loting, hoor."

Jong Oranje kruist op 8 en 14 oktober de degens met Portugal, terwijl 'het grote Oranje' in die periode ook twee kwalificatieduels afwerkt. Stefan de Vrij, Memphis Depay en Bruno Martins Indi zijn nog speelgerechtigd voor Jong Oranje, maar zullen waarschijnlijk met de ploeg van Guus Hiddink meemoeten. "Guus en ik hebben het er in ieder geval nog niet over gehad. Dat zal in onderling overleg besloten moeten worden", besluit Koster, die met twee nederlagen ongelukkig is begonnen aan zijn nieuwe functie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen