GAE mist vier basisspelers: "Niet afwijken van ons spel"

12 september 2014, 18:30

Go Ahead Eagles staat voor een pittige opdracht. De ploeg uit Deventer reist morgen (zaterdag) af naar FC Twente en zal aantreden zonder vier basisspelers. Deniz Türüc, Lesly de Sa en Alex Schalk kunnen door blessures niet meedoen, terwijl Bart Vriends geschorst is. Trainer Foeke Booy maakt zich echter geen grote zorgen. "Ik wil een strijdend elftal zien dat erin gelooft. We gaan met een gezonde dosis lef en vertrouwen Twente bestrijden."

Booy geeft op de clubsite een positieve draai een het wegvallen van de steunpilaren. "Als spelers wegvallen, biedt dat perspectief aan anderen. Voetballers willen altijd dolgraag spelen, nou, nu krijgen sommige jongens hun kans. Pak hem maar. Ook uit dit soort situaties kun je altijd weer winst halen. Ik heb vertrouwen in de jongens die er morgen staan. Wij gaan ook niet afwijken van ons normale spel."

De tegenstander uit Enschede speelde alle duels dit competitieseizoen nog gelijk. "Bij Twente is nog wat onrust, er zijn daar nogal wat wijzigingen geweest en daardoor ogen ze enigszins zoekende. Ze hebben moeite hun wedstrijden te winnen. Maar ze hebben ook veel kwaliteiten en goede jongens erbij gekregen, nu weer met Ryo Miyachi. Er zal druk op ze liggen, ze zullen toch het tij willen keren. Maar wij hoeven niet de deur voor ze open te gooien. Het team weet precies waar onze kansen liggen en dat moeten we met een fikse dosis lef en vertrouwen morgen in de praktijk brengen."

Aanwinst Giliano Wijnaldum zal tegen Twente zijn competitiedebuut gaan maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen